Automobiel

The Officiel Ferrari Magazine

Official Ferrari Magazine is een driemaandelijkse lifestyle-titel met een bevoorrecht kijkje in de uitgebreide wereld van Ferrari en daarbuiten, van de legendes uit het verleden tot de innovaties van vandaag en morgen, waarbij Ferrari diepgaande kennis combineert met kunst, cultuur, mode en luxe. Een echt unieke, exclusieve publicatie, The Official Ferrari Magazine weerspiegelt de uitmuntendheid, innovatie en wereld van Ferrari-klanten.Exclusivit….

Hors Série Collection Classic&Sports Car

De Franse versie van Classic & Sports Car, de wereldreferentie voor oldtimermagazines, lanceert een verzameling speciale nummers, gewijd aan emblematische merken in de autowereld.Deze nieuwe luxe editie met een grote paginering (tussen 180 en 196 pagina’s), een oplage van 20.000 exemplaren, een hoogwaardig zwaargewicht papier, een speciale omslagbehandeling, benadrukt een uitzonderlijke redactie die zijn ….

Classic and Sports Car

HET BESTE VAN AUTOMOBIELE PASSIEDoor bijzondere aandacht te besteden aan de kwaliteit van de inhoud, heeft Classic & Sports Car in de loop der jaren de aandacht getrokken van trouwe lezers, grote kenners van het automotive-gebeuren. Deze enthousiastelingen, eigenaren van meerdere auto’s, investeren zichzelf in het lezen van het tijdschrift terwijl ze betrokken rak….

She’s Mercedes Benz Belgique

“Vrouwen inspireren de wereld”. Magazine She’s van Mercedes Benz Belgium.84 pagina’sDistributie 27.000 exemplarenQuarterly MagazineShe’s Mercedes is een tijdschrift en een platform gewijd aan het inspireren, verbinden en versterken van vrouwen om hun best te doen.She’s Mercedes bestaat uit netwerkevenementen, een printmagazine en deze digitale hub, met als belangr….

Permispratique.com website

Permispratique.com : De essentiële media voor vergunningen.Het is een essentieel medium om uw nieuwe consumenten te bereiken op het sleutelmoment van hun leerfase in autorijden en consumeren.Permis pratique in 2020• VU: 250.000 unieke bezoekers / maand• 3 miljoen bezoeken in juli 2019 en 3 minuten per bezoek• Bezoekers zonder merkcultuur op het belangrijkste punt van hun opleiding• Voorschrijfmedia in de aankoopfase• Gem. Klikfrequentie: 0,25• 40….

Mercedes Benz Magazine Belgium

Iconisch merk in de autowereld, Mercedes-Benz moet met zijn publiek spreken om hen te informeren en te onderhoudeninteresse en behoud, maar ook om hun imago te behouden en te ontwikkelen. Luxe tijdschrift van 84 pagina’s.Diffusion Belgium: 102.000 exemplarenFrequentie: driemaandelijksLezerprofiel:Uitsplitsing 55% NL / FR 45%35-55 jaar en ouder80% – 20% mannen vrouwen2 maal het gemiddelde salarisHoger onderwijsBeroepsgroep: ondernemers, freelancer….

Mercedes Benz Magazine Netherlands

Iconisch merk in de autowereld, Mercedes-Benz moet met zijn publiek spreken om hen te informeren en te onderhoudeninteresse en behoud, maar ook om hun imago te behouden en te ontwikkelen. Luxe tijdschrift van 100 pagina’s.Verspreiding in Nederland: 110.000 exemplarenFrequentie: driemaandelijksLezersprofiel:35-55 jaar en ouder80% – 20% mannen vrouwen2 maal het gemi….

France Auto

De Franse Automobile Sport Federation is-58.000 licentiehouders-403 Clubs55% van de Franse autosportfans79% bij mannen onder de 35AUTOMOTIVE SPORT IN FRANKRIJK IS:• DE 2DE SPORT IN TV-BEZOEKEN• BIJNA 27% VAN DE SPORTINFORMATIE• MEER DAN 4 MILJOEN TOESCHOUWERS / JAAROP DE EVENEMENTENLicentienemer in kaart brengen89% mannelijk doelwitLeeftijd 25 tot 49 60%CSP-medewerkers middle managers 55%senior management 16%Quarterly MagazineVerzonden naar 25.00….

Mercedes Benz Magazine France

Iconisch merk in de autowereld, Mercedes-Benz moet met zijn publiek spreken om hen te informeren en te onderhoudeninteresse en behoud, maar ook om hun imago te behouden en te ontwikkelen.Distributie in Frankrijk: 250.000 exemplarenFrequentie: driemaandelijksLezersprofiel:35-55 jaar en ouder80% – 20% mannen vrouwen2 maal het gemiddelde salarisHoger onderwijsBeroeps….