Luxe

The Officiel Ferrari Magazine

Official Ferrari Magazine is een driemaandelijkse lifestyle-titel met een bevoorrecht kijkje in de uitgebreide wereld van Ferrari en daarbuiten, van de legendes uit het verleden tot de innovaties van vandaag en morgen, waarbij Ferrari diepgaande kennis combineert met kunst, cultuur, mode en luxe. Een echt unieke, exclusieve publicatie, The Official Ferrari Magazine weerspiegelt de uitmuntendheid, innovatie en wereld van Ferrari-klanten.Exclusivit….

Hors Série Collection Classic&Sports Car

De Franse versie van Classic & Sports Car, de wereldreferentie voor oldtimermagazines, lanceert een verzameling speciale nummers, gewijd aan emblematische merken in de autowereld.Deze nieuwe luxe editie met een grote paginering (tussen 180 en 196 pagina’s), een oplage van 20.000 exemplaren, een hoogwaardig zwaargewicht papier, een speciale omslagbehandeling, benadrukt een uitzonderlijke redactie die zijn ….

She’s Mercedes Benz Belgique

“Vrouwen inspireren de wereld”. Magazine She’s van Mercedes Benz Belgium.84 pagina’sDistributie 27.000 exemplarenQuarterly MagazineShe’s Mercedes is een tijdschrift en een platform gewijd aan het inspireren, verbinden en versterken van vrouwen om hun best te doen.She’s Mercedes bestaat uit netwerkevenementen, een printmagazine en deze digitale hub, met als belangr….